Integritetspolicy

Share

GDPR

Vad er persondataforordningen?

Persondataforordningen – også kendt som databeskyttelsesforordningen, General Data Protection Regulation eller GDPR – er en EU-forordning, der er blevet vedtaget for at beskytte personlige oplysninger. Forordningen, som træder i kraft d. 25. maj. 2018, erstatter den nuværende lovgivningsramme for databeskyttelse og privatlivets fred.

Kort sagt finder persondataforordningen anvendelse på alle personlige oplysninger, som behandles inden for EU’s grænser eller vedrører private forbrugere i EU. Dette gælder, uanset hvor den dataansvarlige befinder sig.

Hovedformålet med persondataforordningen er at forene og forenkle lovgivningsrammerne og samtidigt beskytte private forbrugere på samme måde i hele EU.

Persondataforordningen giver større kontrol til de private forbrugere og stiller krav til den dataansvarlige om, hvordan personoplysninger skal registreres og behandles. Selvom mange ting ændrer sig, er der meget, som forbliver det samme.

Horsemeup syn på persondataforordningen

Vi tror, at en naturlig følge af persondataforordningen bliver, at kravene til databeskyttelse skærpes, og at vejen banes for mere gennemskuelige og sikre processer. Det giver innovative og kundefokuserede virksomheder mulighed for tage initiativ til at tilbyde kunderne en større indsigt i, hvordan deres personoplysninger bruges. Når det gælder hvordan deres personoplysninger behandles, får kunderne flere valgmuligheder og mere fleksibilitet for at kunne nyde godt af de attraktive serviceydelser.

Vores ambition er at udvikle og bygge fantastiske produkter, som er til gavn for vores kunder. Det er vigtigt for os, at vi er tydelige, fordi personoplysninger ikke kun bruges i forbindelse med at overføre betalinger og overholde juridiske forpligtelser, men også til at fjerne unødvendige trin i købsprocessen og tillade brugertilpasning. Det er det, som giver brugeren den oplevelse, som Horsemeup handler om.

Horsemeup behandler personoplysninger med størst mulig forsigtighed, og vi har justeret vores produkter, tjenester, systemer og processer, hvor det er nødvendigt, for at overholde principperne i persondataforordningen. Dette stopper ikke d. 25. maj 2018, snarere tværtimod. Vi vil blive ved med at forbedre vores tjenester med udgangspunkt i privatlivets fred.

Persondataforordningen for Horsemeup’s kunder

Vi interesserer os for vores kunder og privatlivets fred.

Det er vigtigt for os, at det er nemt at finde vores brugervilkår, og at du ved, hvilke oplysninger vi indsamler og behandler for at kunne tilbyde dig vores tjenester. Hvis du ønsker at vide mere om dette, så Hvilke oplysninger indhenter vi? og Hvad sker der med dine oplysninger?

Har du spørgsmål? Kontakt os på info@horsemeup.se. Horsemeup har en Privacy-afdeling med medarbejdere, som er eksperter i databeskyttelse. Derudover har vi et engageret kundeserviceteam, der fungerer som Privacy-afdelingens forlængede arm og besvarer dine forespørgsler vedrørende personlige oplysninger.

 

Persondataforordningen for underleverntörer der samarbejder med Horsemeup

Vi interesserer os for vores kunder og vores kunders privatliv.

Nu hvor persondataforordningen snart træder i kraft, får vi ofte spørgsmålet om, hvorvidt Horsemeup og skal indgå en Data Processing Agreement.

Eftersom og Horsemeup normalt kun behandler personoplysninger til eget formål og ikke på vegne af hinanden, er der ingen grund til at indgå en Data Processing Agreement. Dette kan kaldes en dobbelt kontroludøvelse, men må ikke forveksles med en fælles kontroludøvelse. En dobbelt kontroludøvelse betyder, at vi hver især er dataansvarlige for egen databehandling vedrørende fælles kunder.

Ingen af os behandler kundeoplysninger på vegne af hinanden. Dette ændrer sig ikke med persondataforordningen.

Det er vigtigt, at du implementerer vores tjenester korrekt, og at de overholder retningslinjerne fra Horsemeup. På den måde kan vi være sikre på, at potentielle ændringer foretages, og informationen altid er up-to-date.

Sammen gør vi det til en smidig, effektiv og gennemskuelig oplevelse for vores kunder.

Har du spørgsmål? Vores sidder klar til at hjælpe dig på info@horsemeup.se.

 

Hvilke oplysninger indhenter vi?

Hos Horsemeup interesserer vi os for vores kunder. Det betyder, at vi tænker på dig og beskytter dine personlige oplysninger.  Vi indhenter altid personlige oplysninger på en ansvarsfuld måde og med respekt for privatlivets fred.

Det er vigtigt for os, at du ved, hvilke oplysninger vi indhenter om dig, og hvordan de indhentes.

For at kunne servicere vores kunder, for eksempel vores kassefunktion og kundeportal, er vi nødt til at indhente visse personlige oplysninger. Du kan give os oplysninger om dig selv på flere forskellige måder, både direkte og indirekte. Her er nogle typiske eksempler:

  • Du bestiller nogle varer og vælger at betale via Klarna
  • Du bruger vores kundeportal eller app
  • Du kontakter os eller besøger vores hjemmeside

Hos Horsemeup sørger vi for at indhente personlige oplysninger med størst mulig hensyntagen til privatlivets fred. I vores Privacy-afdeling har vi medarbejdere, som er eksperter i databeskyttelse. Derudover har vi et engageret kundeserviceteam, der fungerer som Privacy-afdelingens forlængede arm og besvarer dine forespørgsler vedrørende personlige oplysninger. For at få mere at vide om, hvordan vi respekterer privatlivets fred, kan du læse vores erklæring om databeskyttelse og cookies. Hvis du vil vide, hvordan vi håndterer dine oplysninger, så læs Hvad sker der med dine oplysninger?

 

Hvad sker der med dine oplysninger?

Hos Horsemeup interesserer vi os for vores kunder. Det betyder, at vi tænker på dig og beskytter dine personlige oplysninger.  Vi indhenter altid personlige oplysninger på en ansvarsfuld måde og med respekt for privatlivets fred.

Det er vigtigt for os, at du ved, hvordan vi håndterer dine personlige oplysninger. Der er forskellige situationer, hvor vi skal behandle dine oplysninger. Her er nogle typiske eksempler:

  • Vi skal måske bekræfte din identitet, inden din ordre bliver godkendt
  • Vi skal måske gennemføre en vurdering af din kreditværdighed, afhængigt af den betalingsmetode, du har valgt
  • Vi skal forebygge ulovlige aktiviteter, såsom svindel og hvidvaskning af penge

Når du for eksempel afgiver en ordre via Horsemeup, er vi nødt til at sikre, at handelen er lovlig, og at det faktisk er dig, der handler. Afhængt af den valgte betalingsmetode kan det også være nødvendigt at behandle dine kreditkortoplysninger eller gennemføre en vurdering af din kreditværdighed. Vi skal derefter bruge dine oplysninger til at gennemføre betalingen eller sende dig en faktura.

Alt efter den tekniske opbygning mellem Horsemeup og den Postnord, har vi brug for at videregive nogle af de oplysninger, vi har indhentet. Det kunne være af den simple grund, at Horsemeup skal bruge din adresse, så de ved, hvor de skal sende din bestilling hen. Eller måske har webbutikken brug for at kontakte dig angående din ordre. Når de har dit telefonnummer eller din mailadresse, vil det gøre det hele meget nemmere.

 

Hvilke oplysninger indsamler I om mig?

Vi indsamler de data, som kræves for at kunne tilbyde vores leveranser til dig, f.eks. for at kunne give dig en bedre shoppingoplevelse og hjælpe dig med dine spørgsmål. Du kan læse mere om dette på under afsnittet Hvilke oplysninger indsamler vi?

 

Hvad bruger I mine oplysninger til?

Vi behandler de data, som kræves for at kunne tilbyde vores tjenester til dig, f.eks. for at kunne give dig en bedre shoppingoplevelse og hjælpe dig med dine spørgsmål. Du kan læse mere om dette på under afsnittet Hvad sker der med dine oplysninger?

 

Kan jeg bede om, at I glemmer mine data?

Ja!

Du har ret til at anmode om slet dine personlige oplysninger i de tilfælde, hvor ikke længere er nødvendige til det formål, de blev indsamlet til. Der kan dog være juridiske forpligtelser for Klarna som bank, der hindrer umiddelbar sletning af dele af dine data. Disse forpligtelser bogførings– og skattelovgivningen, love om banker og pengeinstitutter, men også forbrugerbeskyttelseslovgivningen.

Det vi i så fald gør at blokere de data, vi skal opbevare, fra at kunne anvendes til andre formål end at opfylde juridiske forpligtelser. Hvis du ønsker dette kan du kontakte vores databeskyttelsesteam på info@horsemeup.se

 

Kan jeg se, hvilke oplysninger I har om mig?

Ja!

Du kan bede om at få en oversigt over, hvilke oplysninger vi har om dig. Hvis du ønsker dette, kan du kontakte vores databeskyttelsesteam på info@horsemeup.se.

 

Hvor længe opbevarer I mine personlige oplysninger?

Vi opbevarer dine oplysninger, så længe det er nødvendigt, for at opfylde det formål, som de blev indsamlet til, såsom at opfylde vores kontraktuelle forpligtelser over for dig eller forfølge legitime formål, indtil der ikke længere er en juridisk forpligtelse eller ret til, at vi opbevarer oplysningerne. Du kan læse mere om dette i vores Databeskyttelsespolitik.

 

Hvor opbevarer I mine personlige oplysninger?

Vi indhenter altid personlige oplysninger på en ansvarsfuld måde og med respekt for privatlivets fred. Vi bestræber os altid på at behandle dine inden for EU/EØS. kan dog i visse situationer flyttes til og behandles uden for EU/EØS af en virksomhed inden for Horsemeup Group eller af en anden leverandør eller underleverandør. Da Horsemeup er fast besluttet på altid at beskytte dine , vil Horsemeup foretage alle rimelige juridiske, tekniske og organisatoriske foranstaltninger til at sikre, at dine data håndteres sikkert og med en passende beskyttelsesgrad sammenlignelig og i samme grad som beskyttelsen inden for EU/EØS.

 

Hvordan fjerner jeg kredit?

Horsemeup giver kun kredit på nøjagtigt det beløb, som købet er på. Når købet er blevet betalt, er kreditten blevet opbrugt og ikke længere tilgængelig. Kredit givet af Klarna kan ikke ses af andre banker eller kreditorer.

 

Hvordan afmelder jeg mig jeres nyhedsbrev?

Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbreve og mails der vedrører markedsføring. Det kan du gøre ved at klikke på ‘Afmeld’ nede i bunden af e-mailen eller kontakte info@horsemeup.se

 

Min virksomhed bruger Horsemeup tjenester, skal vi indgå en Data Process Agreement?

Fordi I og Horsemeup kun behandler personlige oplysninger til eget formål og ikke på vegne af den anden part, er der ingen grund til at indgå en Data Processing Agreement. Dette kunne kaldes dobbelt kontroludøvelse (skal ikke forveksles med fælles kontroludøvelse).

 

Horsemeup databeskyttelsespolitik

Horsemeup prioriterer din databeskyttelse. Derfor indsamler og anvender vi personlige oplysninger ansvarligt og med dit privatliv in mente. Denne databeskyttelsespolitik forklarer, hvordan vi indsamler og anvender dine personlige oplysninger, når du bruger Horsemeup 's tjenester ("Tjenester") og er bruger hos Klarna. Den beskriver også dine rettigheder, og hvordan du udøver dem.

I denne databeskyttelsespolitik beskriver vi vores behandling af dine personlige oplysninger ved anvendelse af alle vores Tjenester. Det er derfor vigtigt, at du læser indholdet, før du starter med at anvende vores Tjenester, og dette er specielt vigtigt for de sektioner, der handler om de Tjenester, som du planlægger at anvende.

 

Hvilke oplysninger indsamler vi?

Oplysninger, du giver til os. Du kan give os oplysninger om dig selv, når du anvender Klarnas Tjenester, når du vælger at betale via en af Horsemeup betalingsmetoder, kontakter os, og når du anvender vores kundeportal ("Kundeportal"). Afhængigt af hvilken Tjeneste du vælger, kunne disse oplysninger være:

  • Person- og kontaktoplysninger – navn, fødselsdato, personnummer, titel, faktura- og leveringsadresse, e-mailadresse, mobiltelefonnummer osv.
  • Betalingsoplysninger – kredit- og betalingskortdata (kortnummer, gyldighedsdato og CVV-kode), fakturaoplysninger, bankkontonummer osv.

Du kan til enhver tid ændre dine profiloplysninger såsom dine kontaktoplysninger og andre redigerbare indstillinger. Afhængigt af land kan dette gøres i Kundeportalen eller ved at kontakte os.

Oplysninger, vi indsamler om dig. Når du anvender en af vores Tjenester, må vi, afhængigt af hvilken Tjeneste du anvender, indsamle følgende oplysninger:

  • Person- og kontaktoplysninger – navn, fødselsdato, personnummer, titel, faktura- og leveringsadresse, e-mailadresse, mobiltelefonnummer osv.
  • Oplysninger om varer/tjenester – detaljer vedrørende de varer/tjenester, du har købt.
  • Økonomiske oplysninger – din indtægt, eventuelle kreditter, negativ betalingshistorik.
  • Historiske oplysninger – dine køb, betalings- og kreditgivningshistorik.
  • Oplysninger om, hvordan du interagerer med Horsemeup – hvordan du anvender vores Tjenester, inklusive svartid for sider, downloadfejl, metode for ankomst og afgang samt leveringsbemærkninger, når vi kontakter dig.
  • Oplysninger om, hvordan du interagerer med Horsemeup – dine tidligere køb hos Horsemeup, vad du handler.
  • Enhedsoplysninger – f.eks. IP-adresse, sprogindstillinger, webbrowserindstillinger, tidszone, operativsystem, platform og skærmopløsning.
  • Geografiske oplysninger – din geografiske placering.

 

Hvad gør vi med dine oplysninger?

Horsemeup behandler personoplysninger til følgende formål baseret på følgende lovlige grunde:

Formål med behandlingen

Lovlig grund til behandlingen ("Hvorfor er behandlingen nødvendig?")

Til at levere Horsemeup Brugeroplevelsen.

Udføre vores kontraktlige forpligtelser over for dig.

Til at bekræfte din identitet og verificere dine person- og kontaktoplysninger.

Udføre vores kontraktlige forpligtelser over for dig og følge gældende lovgivning.

Til at administrere din betaling og kundeforholdet, f.eks. for at opfylde vores eventuelle forpligtelser fra aftaler mellem dig og os over for dig og for at levere dig oplysninger, produkter og tjenester, som du beder os om.

Udføre vores kontraktlige forpligtelser over for dig

Til at sende oplysninger til dig i elektronisk format (ikke-markedsføring).

Udføre vores kontraktlige forpligtelser over for dig, følge gældende lovgivning og andre berettigede formål.

Til at afgøre, hvilke betalingsmetoder vi kan tilbyde dig, f.eks. via interne eller eksterne kreditvurderinger.

Udføre vores kontraktlige forpligtelser over for dig og følge gældende lovgivning.

Til intern fejlsøgning, dataanalyse, test, undersøgelse og statistiske formål.

Følge berettigede formål.

Til at sikre, at indhold præsenteres effektivt for dig og for din enhed.

Udføre vores kontraktlige forpligtelser over for dig.

Til at forhindre misbrug af Klarnas tjenester som en del af vores bestræbelser på at holde tjenesterne trygge og sikre

Udføre vores kontraktlige forpligtelser over for dig og følge gældende lovgivning.

Til at foretage risikoanalyse, forhindre bedragerier og risikohåndtering.

Følge gældende lovgivning og andre berettigede formål.

Til at forbedre vores tjenester og til generel forretningsudvikling, f.eks. til at forbedre kreditrisikomodeller med det formål at f.eks. minimere bedragerier, udvikle nye produkter og funktioner og nye forretningsmuligheder.

Andre berettigede formål.

Til at følge gældende lovgivning, f.eks. forholdsregler mod hvidvask af penge, bogføringsloven og regulatoriske kapitalkrav

Følge gældende lovgivning.

 

Specifik databehandling i Horsemeup tjenester

Horsemeup Brugeroplevelse

For at kunne levere en problemfri Horsemeup Brugeroplevelse er vores databehandling kategoriseret i en række funktioner. Du kan lære mere om disse funktioner i vilkårene for den pågældende funktion.

Udfyldning af dine kontaktoplysninger

Udfyldning af dine kontantoplysninger kan ske på to måder: gennem din interaktion og gennem cookies.

Udfyldning gennem din interaktion

Under brugen af Tjenesterne kan vi bede dig om dine personlige oplysninger og kontaktoplysninger, såsom navn, adresse, telefonnummer, e-mail, fødselsdato og personnummer. Vi opbevarer disse oplysninger i vores systemer, og når du vender tilbage til os, skal du kun levere grundlæggende personlige oplysninger og kontaktoplysninger, såsom telefonnummer, e-mail, postnummer eller personnummer (afhængigt af land), for at vi kan udfylde de resterende felter med dine oplysninger.

Udfyldning gennem cookies

En anden metode, hvorpå vi kan udfylde dine kontaktoplysninger, er ved at genkende din enhed (computer, tablet, mobiltelefon osv.) gennem en cookie, som vi har lagt på din enhed. I denne cookie har vi gemt dine oplysninger fra tidligere interaktioner med Horsemeup. Alle oplysninger i denne cookie findes på din enhed. For yderligere information om vores brug af cookies, se vores erklæring om Cookies.

Tilbud og fordele

For at kunne tilbyde dig, hvis du bliver Horsemeup -bruger, tilbud og fordele, såsom rabatter, særlige begivenheder, adgang til produkter før andre, salgsfremmende tilbud, markedstilbud, prøver og giveaways, ser vi på dine tidligere handlinger, såsom antallet af køb, beløb eller anden brug af Horsemeup Tjenester.

Formålet med denne behandling er at administrere Horsemeup tilbuds- og fordelsprogram samt vurdere dine køb, så vi kan give dig relevante tilbud og fordele. Oplysningerne vil danne grundlag for Horsemeup marketing- og kundeanalyse, forretnings- og metodeudvikling samt statistik.

Inden for rammerne af tilbud- og fordelsprogrammet kan Horsemeup og Horsemeup’s forretningspartnere på Horsemeup vegne bruge disse oplysninger i posttjenester, tekstbeskeder, e-mail, sociale medier og andre digitale kanaler til at kommunikere med dig for at levere tilbud og fordele. Horsemeup og dets samarbejdspartnere vil ikke markedsføre sig direkte til dette formål (f.eks. e-mail eller tekstbeskeder), hvis du har fravalgt direkte markedsføring (eller hvis du ikke har tilvalgt det, såfremt dette er lovkrav i dit land).

Kundeportal

Hvis du anvender Horsemeup web og mobil app, vil yderligere oplysninger blive behandlet for at kunne levere de tjenester, som er tilgængelig i Kundeportalen.

  • Personlige artikler og annoncer: Du kan se personlige artikler og annoncer baseret på dine tidligere køb.
  • Personlig Horsemeup oversigt: En oversigt kan vises, hvor du kan se status for dine Horsemeup -køb og se din købshistorik, samt få adgang til refusion og afregne og udvide betalingsbetingelserne.
  • Levering og pakke tracking: I Kundeportalen kan du i nogle tilfælde spore din pakkes rute, hvor Horsemeup vil behandle dine sporingsoplysninger.
  • Dine tilknyttede bankkonti: Den personlige økonomistyringstjeneste giver dig fordelen ved at få et overblik over ikke bare Horsemeup transaktioner, men også tilknytte eksterne bankkonti. Hvis du tilknytter konti til denne tjeneste, behandler vi oplysninger om din eksterne bankkonto, såsom kontonummer, bankens navn, historiske køb på kontoen og tilgængelige/disponible midler.
  • Shopping i appen: Shopping gennem Horsemeup er en måde at bruge Klarnas betalingsmetoder på i næsten enhver butik. Når du gør dette, vil Klarna sende de oplysninger, du har givet til butikken for at gennemføre dit køb. I nogle vil Klarna også bede dig om at udfylde dine log-in oplysninger for den pågældende Horsemeup, hvilke oplysninger derefter behandles af Klarna for at gennemføre købet.
  • Kundeplejer: Når du bruger vores kundeservice gennem Horsemeup, har vi adgang til de oplysninger, som du angiver til os.

Kommunikere med dig. Horsemeup kan også anvende dine data til at kommunikere relevante oplysninger vedrørende anvendelse eller lignende tjenester og til at udføre kundetilfredshedsundersøgelser vedrørende vores tjenester (f.eks. efter du har kontaktet Horsemeup kundeservice) via e-mail, sms, telefon eller andre måder.

Profilering og automatiske beslutninger

"Profilering" betyder automatisk behandling af personoplysninger for at evaluere visse personlige forhold, der vedrører dig, såsom at analysere eller forudsige aspekter af din økonomiske situation eller dine præferencer. Vi profilerer de data, som vi har om dig, for at konstatere hvilket markedsføringsindhold, der ville være interessant for dig (og du kan selvfølgelig altid gøre indsigelser mod sådan markedsføring). For også effektivt og ansvarligt at håndtere kreditansøgninger, profilerer vi også dine data, hvis du ansøger om kredit.

"Automatiske beslutninger" betyder, at vi tilbyder visse Tjenester såsom at give dig kredit udelukkende baseret på automatiske midler og uden indblanding fra vores medarbejdere. Ved at gøre det automatiseret øger vi objektiviteten og gennemsigtigheden, når vi tilbyder sådanne tjenester. Automatiske beslutninger er baseret på din købshistorik og tidligere betalinger til os sammen med dine kreditoplysninger. Du har altid ret til at rejse tvivl om en automatisk beslutning og få en Horsemeup medarbejder til at se på din sag.

 

Hvem kan vi dele dine oplysninger med?

Vi foretager alle rimelige kontraktlige, juridiske, tekniske og organisatoriske foranstaltninger til at sikre, at dine data håndteres sikkert og med en passende beskyttelsesgrad, når de er overført til eller delt med sådanne tredjeparter som beskrevet nedenfor.

Leverandører og underleverandører.

Horsemeup kan dele dine personlige oplysninger med leverandører eller underleverandører for at udføre vores kontraktlige forpligtelser over for dig og til andre formål, som fremgår i denne databeskyttelsespolitik.

Butikker.

Horsemeup deler de nødvendige personlige oplysninger med varumärken. Dette gør Horsemeup i stand til at udføre og administrere dit køb og sende dig varerne, håndtere tvister og profilere kunder i kategorier såsom aldersgrupper eller køn, men også for at undgå svindel. De personlige oplysninger, som deles med leverandører eller underleverandører, vil blive genstand for leverandører eller underleverandører databeskyttelsespolitik og håndtering af personlige oplysninger.

Kreditoplysningsfirmaer og lignende leverandører.

Dine personlige oplysninger kan blive delt med kreditoplysningsfirmaer, leverandører af lignende oplysninger og svindelforebyggelsesorganer for at vurdere din kreditværdighed, når du ansøger om en af Horsemeup betalingsmetoder, til bekræftelse af din identitet og adresse samt beskytte dig og andre kunder mod svindel. Afhængigt af, hvilket marked du anvender Klarna på, kan der udføres et begrænset kreditopslag, inden du ansøger om at anvende en af Klarnas betalingsmetoder med det formål at tilpasse, hvilke betalingsmetoder du kan tilbydes.

Horsemeup group

Dine oplysninger kan blive delt med selskaber indenfor Horsemeup group.

Myndigheder.

Horsemeup kan overdrage nødvendige oplysninger til myndigheder, som f.eks. politiet, Skat eller andre myndigheder, såfremt lovgivningen foreskriver dette, eller hvis du har godkendt, at vi gør det. Et eksempel på en lovmæssig pligt til at overdrage oplysninger er til forholdsregler mod hvidvask af penge og terrorfinansiering.

Logistik- og transportvirksomheder.

Horsemeup kan dele oplysninger med logistik- og transportvirksomheder, der leverer de varer, som du har bestilt (gælder kun for brugere af web- og mobil app).

Inkassobureauer.

Horsemeup kan også dele oplysninger, når der sælges ubetalte fordringer til tredjepart, f.eks. til inkassobureauer.

Afhændelse.

  • I det tilfælde hvor Horsemeup sælger eller køber aktiviteter eller aktiver, kan Horsemeup overlevere dine personlige oplysninger til en fremtidig sælger eller køber af sådanne aktiviteter eller aktiver.
  • Hvis Horsemeup eller en væsentlig del af Horsemeup aktiver erhverves af tredjepart, kan personlige oplysninger om Horsemeup kunder blive overdraget og delt.

Horsemeup sikrer sig, at der foreligger passende fortrolighedsforpligtelser, inden oplysninger i forbindelse med afhændelse videregives.

 

Hvor lagrer vi dine personlige oplysninger?

Vi bestræber os altid på at behandle dine data inden for EU/EØS. Data kan dog i visse situationer flyttes til og behandles uden for EU/EØS af en virksomhed inden for Horsemeup Group eller af en anden leverandør eller underleverandør. Da Horsemeup er fast besluttet på altid at beskytte dine data, vil Horsemeup foretage alle rimelige kontraktuelle, juridiske, tekniske og organisatoriske foranstaltninger til at sikre, at dine data håndteres sikkert og med en passende beskyttelsesgrad sammenlignelig og i samme grad som beskyttelsen inden for EU/EØS.

 

Hvor længe behandler vi dine personlige oplysninger?

Vi behandler dine data, så længe det er nødvendigt for at udføre vores kontraktlige forpligtelser over for dig, som det kræves ifølge lovfæstede lagringstider eller som nødvendigt for at forfølge vores legitime interesser. Når vi gemmer dine data til andre formål ud over vores kontraktlige forpligtelser, f.eks. foranstaltninger mod hvidvask af penge, bogføringshensyn og regulatoriske kapitalkrav, opbevarer vi kun data, så længe det er tilladt at forfølge legitime interesser og nødvendigt og/eller lovfæstet for det respektive formål.

 

Dine rettigheder til adgang, redigering, sletning og indgive klage

  • Retten til adgang til dine data. Du kan anmode om transskription af dine oplysninger, hvis du ønsker at vide hvilke oplysninger, vi har om dig.
  • Retten til redigering. Du har ret til at korrigere fejlagtige og ukomplette oplysninger om dig selv.
  • Retten til at blive slettet. Du har ret til at anmode om en sletning af dine personlige oplysninger, når oplysningerne ikke længere er nødvendige til det formål, de blev indsamlet til. Der kan dog være juridiske forpligtelser for Klarna som bank, der hindrer umiddelbar sletning af dele af dine data. Disse forpligtelser stammer fra bogførings- og skattelovgivningen, love om banker og pengeinstitutter, men også fra forbrugerbeskyttelseslovgivningen. Det vi i så fald gør er, at blokere de data vi  opbevarer fra at kunne anvendes.
  • Retten til at indgive klage. Du har ret til at indgive en klage til den rette tilsynsmyndighed.
  • For nogle specifikke tjenester tilbyder Horsemeup dig muligheden for visse fravalg. Vi vil altid respektere dit individuelle valg.

 

Hvordan er det med cookies og lignende sporingsteknikker?

Vi anvender cookies og lignende sporingsteknikker for at levere en tilpasset og bedre onlineoplevelse.

Opdatering af denne databeskyttelsespolitik på grund af forbedring af vores Tjenester. Vi arbejder konstant på at forbedre vores tilbud, så du får en endnu bedre brugeroplevelse. Dette omfatter både ændringer i nuværende tjenester og nye tjenester over tid. Af denne grund er det vigtigt, at du læser denne databeskyttelsespolitik, hver gang du anvender en Klarna tjeneste, da behandling af personoplysninger kan afvige fra sidste gang.

Cookies og tilsvarende teknologier

Vi bruger cookies, web beacons og tilsvarende teknologier (i fællesskab betegnet “cookies“) til at forbedre din oplevelse hos os. Vi bruger cookies på vores websteder og i vores tjenester, som f.eks. kundeportalen samt vores kasselinje- og betalingsløsninger. Denne erklæring om cookies forklarer, hvordan vi bruger cookies, samt dine valg vedrørende brugen af dem.

Hvad er cookies?

  • Cookies er små tekstfiler, der består af bogstaver og tal. Disse sendes fra Horsemeup eller vores partneres webservere og gemmes på din enhed som beskrevet nedenfor. Vi bruger flere typer cookies:
  • Session cookies er midlertidige cookie-filer, der udløber, når du lukker din browser eller app.
  • Persistent cookies er cookie-filer, der bliver liggende, indtil du sletter dem, eller de udløber.
  • Førsteparts-cookies er cookies, der oprettes af det websted, du besøger.
  • Tredjeparts-cookies er cookies, der oprettes af et tredjepartswebsted.

Web beacons er små transparente grafiske billeder, der kan være i e-mails, vi sender dig.

Tilsvarende teknologier er teknologier, der lagrer oplysninger i din browser eller på din enhed på en måde, der svarer til cookies og web beacons.

Hvorfor bruger vi cookies?

De cookies, vi bruger, forbedrer typisk vores tjenester for dig. Visse af vores tjenester skal faktisk bruge cookies for at fungere, mens andre blot gør vores tjenester lettere for dig at bruge. Generelt kategoriserer vi vores cookies og deres brug således:

  • Cookies til kernefunktioner er absolut nødvendige for at tilbyde vores grundlæggende tjeneste, f.eks. til at bruge vores betalingsmetoder eller vores kundeportal. Vores tjenester ville ikke fungere uden disse cookies.
  • Optimerings-cookies giver overordnede analytiske oplysninger om din brug af vores tjenester. De giver os mulighed for kontinuerligt at forfine vores produkter og er som sådan derfor også nødvendige. Vores produkter ville ikke fungere lige så problemfrit uden disse cookies.
  • Præference-cookies gør det muligt for os at gemme præferencer, som f.eks. dit valgte sprog, eller om dine data skal udfyldes på forhånd eller ej. Uden denne type cookies ville vi ikke være i stand til at tilpasse vores tjenester i henhold til dine præferencer. Disse cookies er nødvendige, idet det at gøre din oplevelse hos os så problemfri som muligt er en grundlæggende del af vores service.
  • Sikkerhedsrelaterede cookies holder vores tjenester og dine data sikre, f.eks. ved at hjælpe os med at opdage svindel og beskytte dine data. Da dette er en afgørende del af vores tjeneste, er disse cookies nødvendige.

Markedsføring cookies

Horsemeup benytter cookies i forbindelse med vores markedsføring for at personalisere og forbedre din oplevelse hos Horsemeup – på vores hjemmeside og i forbindelse med e-mails i markedsføringsøjemed og tredjepartsannoncering.

  • Automatisering af markedsføring: Cookies fra vores platform til automatisering af markedsføring gør, at vores kommunikation med dig bliver mere relevant. Horsemeup bruger denne information, som er baseret på personlige oplysninger efter anmodning fra brugeren, for eksempel via formularer på vores hjemmeside, til at forbedre evnen til at levere mere relevante oplysninger på hjemmesiden og via reklamekanaler.
  • Analyser: Analytiske cookies indsamler oplysninger om, hvordan brugerne interagerer med vores hjemmeside, hvilket giver os viden om de overordnede interaktionsmønstre frem for den enkeltes brugeradfærd. Disse oplysninger hjælper os med at forbedre din oplevelse på hjemmesiden.
  • Annoncering: Cookies fra onlineannoncering indsamler oplysninger om dine aktiviteter og den interesse, du har vist, på tværs af vores hjemmeside. Det sætter os i stand til at vise relevante, målrettede reklamer på tredjepartskanaler (søgemaskiner, sociale medier og annonceringsnetværk).

Hvordan kan du styre Horsemeup brug af cookies?

Din browser eller enhed vil typisk have indstillinger, hvor du kan indstille brugen og omfanget af cookies. Se din browsers eller enheds referenceoplysninger for at finde ud af, hvordan du justerer indstillingerne. Du kan f.eks. blokere alle cookies, kun acceptere førsteparts-cookies eller slette alle cookies, når du lukker din browser.

Vær opmærksom på, at visse tjenester, som vi tilbyder, ikke vil fungere, hvis du blokerer eller sletter cookies.

 

Kontaktoplysninger

Horsemeup  AB (publ) er registreret hos Bolagsverket med organisationsnummer 556873-7604 med firmaadresse på Reningsverksgatan 10, 421 47 Västra Frölunda, Sverige.

Horsemeup har en Data Protection Officer og en dedikeret gruppe af databeskyttelsesspecialister, som arbejder udelukkende med databeskyttelse og fortrolighed. Da vi tager databeskyttelse meget seriøst, har vi desuden en gruppe kundeservicespecialister med speciale i databeskyttelsesspørgsmål. Du kan altid nå os på info@horsemeup.se.

------------------

Denne persondatapolitik blev senest opdateret 24.05.2018.