Integritetspolicy

Share

GDPR

The General Data Protection Regulation (GDPR) er EUs forordning for personvern. Forordningen trer i kraft 25 mai 2018 og vil erstatte store deler av dagens regelverk, og vil utgjøre den største reformen innenfor personopplysningslovgivning i Europa de siste 20 årene.

GDPR gjelder behandlingen av personopplysninger innenfor EU, eller gjelder for alle EU–borgere – uavhengig av hvor databehandleren holder til.

Hovedformålet med GDPR er å forene og forenkle regelverket, og styrke databeskyttelsen for individer på samme måte i hele EU.

For individer betyr dette økt kontroll over deres personopplysninger, og for virksomheter som tilbyr varer og tjenester til EU-borgere medfører GDPR nye plikter og rutiner for databehandling. Selv om noen ting endres vil mye forbli uendret.

Horsemeup syn på GDPR

Horsemeup ønsker GDPR hjertelig velkommen.

Vi tror at GDPR vil heve standarden for databeskyttelse og dra industrien mot mer transparente og sikre prosesser. Dette gir mulighet for innovative og kundefokuserte virksomheter til å lede an ved å tilby kunder åpenhet om hvordan opplysningene deres brukes, samt fleksibilitet og valgmuligheter når det gjelder behandling av personopplysninger for å dra nytte av attraktive tjenester som tilbys.

Vi har en klar ambisjon – vi ønsker å skape gode produkter som gagner våre kunder. For å oppnå dette er det nødvendig med personopplysninger, ikke bare for å kunne behandle betalinger og oppfylle lovpålagte krav, men også fjerne unødvendige repetitive steg og tillate personalisering for å tilby den gode brukeropplevelsen som Horsemeup gir.

Horsemeup behandler personopplysninger med ytterst forsiktighet. Vi vil tilpasse våre produkter, systemer og prosesser for å etterkomme GDPRs standarder. Vår utvikling stopper ikke 25 mai, men heller det motsatte – vi vil fortsette å forbedre våre produkter med våre kunders personvern i tankene.

 

GDPR for Horsemeup kunder

Vi i Horsemeup bryr oss om våre kunder, noe som betyr at du og ditt personvern er viktig for oss.

Det er derfor viktig at vilkårene for å bruke våre tjenester er lett tilgjengelig, og at du er klar over hvilken informasjon vi samler inn fra deg og hvordan denne informasjonen blir behandlet, for at vi skal kunne tilby våre tjenester til deg. Hvis du ønsker mer informasjon oppfordrer vi deg til å lese seksjonene “Hvilken informasjon samler vi inn?” og “Hva gjør vi med informasjonen?”.

Spørsmål eller tanker? Sjekk ut vår FAQ (med ofte stilte spørsmål) og bare ta kontakt med oss på info@horsemeup.se. Klarna har et personvernombud med ekspertise innenfor personvernrett, samt dedikerte kundeservicemedarbeidere som fungerer som en forlengelse av personvernombudet for å hjelpe deg med alle dine personvernrelaterte henvendelser.

 

Hvilken informasjon henter vi?

For oss på Horsemeup er din integritet viktig. Derfor har vi alltid den i tankene når vi henter informasjon om deg. Vi vil at du skal være klar over hvilken informasjon vi henter og hvordan den hentes.

For å kunne tilby våre tjenester, som vår kasse og vår kundeportal, trenger vi å hente personlig informasjon om deg. Du kan gi oss denne informasjonen på en rekke forskjellige måter, enten direkte eller indirekte. Vanlige eksempler er:

  • Du bestiller og velger Klarna som betalingsmåte
  • Du bruker vår kundeportal eller vår app
  • Du kontakter oss eller besøker nettsiden vår

Når du handler med Horsemeup trenger vi for eksempel å vite vem du er og hvor du vil ha varene dine levert. Denne informasjonen bruker vi ikke bare for å hjelpe deg med å fullføre kjøpet å håndtere din bestilling, men også for å forhindre svindel og oppfylle juridiske krav.

 Horsemeup sørger for å hente personlig informasjon med størst mulig hensyn til personvern. Horsemeup har et “ Privacy Office” bemannet med spesialister innen databeskyttelse. I tillegg til dette har vi et dedikert team på kundeservice som fungerer som en utvidelse av vårt “ Privacy Office” og hjelper deg med spørsmål knyttet til personvern.

For mer detaljer om hvordan vi tar hensyn til din integritet kan du lese vår personvernserklæring og vår uttalelse om informasjonskapsler. Hvis du vil vite hvordan informasjonen din blir behandlet kan du lese Hva gjør vi med din informasjon?

 

Hva gjør vi med din informasjon?

For oss på Horsemeup er din integritet viktig. Derfor har vi alltid den i tankene når vi henter informasjon om deg. Vi vil at du skal være klar over hvordan vi håndterer dine personopplysninger. Det finnes ulike situasjoner hvor vi trenger å behandle denne informasjonen. Vanlige eksempler er:

  • Vi trenger kanskje å bekrefte identiteten din før vi godkjenner kjøpet ditt
  • Vi trenger kanskje å utføre en kredittsjekk, avhengig av betalingsmetoden du velger
  • Vi må forhindre ulovlig aktivitet, som svindel og hvitvasking av penger

Når du handler hos Horsemeup trenger vi for eksempel å forsikre oss om at kjøpet er reelt og at det faktisk er du som gjennomfører kjøpet. Avhengig av hvilken måte du valgt å betale på trenger vi kanskje å behandle kredittkortinformasjonen din eller så trenger vi kanskje å utføre en kredittsjekk. Vi bruker så personopplysningene dine til å behandle din betaling, eller til å sende deg en faktura.

Avhengig av det tekniske oppsettet Horsemeup du foretok kjøpet i, må vi videresende noen av dataen vi hentet. Det kan være av den enkle grunn at vi må gi selgeren din adresse, så de vet hvor de skal sende varene. Det kan også være at nettbutikken må ha telefonnummeret eller e-postadressen din for å enkelt kunne kontakte deg angående din ordre.

K Horsemeup sørger for å hente personlig informasjon med størst mulig hensyn til personvern. Klarna har et “Global Privacy Office” bemannet med spesialister innen databeskyttelse. I tillegg til dette har vi et dedikert team på kundeservice som fungerer som en utvidelse av vårt “ Privacy Office” og hjelper deg med spørsmål knyttet til personvern.

For mer detaljer om hvordan vi tar hensyn til din integritet kan du lese vår personvernserklæring og vår uttalelse om informasjonskapsler. Hvis du vil vite mer om hvilken type informasjon vi henter kan du lese Hvilken informasjon henter vi?

 

Vanlige spørsmål og svar

Hvilke av mine personopplysninger samler dere?

Vi innhenter kun opplysninger som er nødvendige for å kunne tilby deg våre tjenester, og for å kunne å gi deg en god shoppingopplevelse, samt hjelpe deg med dine henvendelser. Du kan lese mer om hvilke opplysninger vi innhenter på våre personvernsider under seksjonen “Hvilken informasjon henter vi?”.

Hva bruker dere mine personopplysninger til?

Vi behandler de personopplysningene som er nødvendig for å kunne tilby deg våre tjenester, og for å kunne gi deg en god shoppingopplevelse, samt hjelpe deg med dine henvendelser. Du kan lese mer om hva vi bruker dine personopplysninger til på våre personvernsider under seksjonen “Hva gjør vi med din informasjon?”.

Kan jeg be om at mine personopplysninger skal glemmes?

Ja, det kan du!

Det er imidlertid unntak fra «retten til å bli glemt». Når det gjelder våre tjenester er vi for eksempel forpliktet til å holde oversikt over hvem som er involvert i transaksjoner for å kunne forhindre hvitvasking og annen kriminell aktivitet. Vi må også kunne holde oversikt over dine transaksjoner for å kunne hjelpe deg om det skulle oppstå problemer.

Kan jeg be om et utskrift av mine personopplysninger?

Ja!

Det er mulig å be om et utskrift av protokoller dersom du ønsker en oversikt over personopplysningene vi har samlet om deg. For å be om dette kan du kontakte våre databeskyttelsesagenter på info@horsemeup.se

Hvor lenge lagrer dere mine personopplysninger?

Vi lagrer dine opplysninger så lenge som nødvendig for å oppfylle formålet det ble samlet inn for, for eksempel å oppfylle våre kontraktsrettslige forpliktelser overfor deg eller ivareta våre legitime interesser til det ikke lenger er noe lovkrav eller rettigheter for oss å beholde opplysningene. Les mer om dette i vår personvernpolicy.

Hvor oppbevarer dere mine personopplysninger?

Vi håndterer dine personopplysninger med ytterst forsiktighet, og sørger for at de er lagret trygt og sikkert. Vi forsøker alltid å behandle opplysningene dine innenfor EU / EØS. Opplysningene kan imidlertid i enkelte situasjoner overføres til, og behandles i, en destinasjon utenfor EU / EØS av et selskap i Horsemeup-konsernet, eller av en leverandør eller underleverandør. Ettersom Horsemeup er forpliktet til alltid å beskytte opplysningene dine vil Horsemeup ta alle nødvendige kontraktsmessige, juridiske, tekniske og organisatoriske tiltak for å sikre at opplysningene dine behandles sikkert og med et adekvat beskyttelsesnivå i henhold til og i samsvar med beskyttelsesnivået som tilbys innen EU / EØS.

Hvordan fjerner jeg min kreditt?

Du har kun åpen kreditt hos oss for ubetalte kjøp ettersom vi kun godtar det eksakte beløpet for hvert kjøp du gjør. Når kjøpet er betalt er kreditten brukt og er ikke lenger tilgjengelig. Kreditt gitt av Klarna er ikke synlig for andre banker eller kreditorer.

Hvordan avslutter jeg min Horsemeup-konto?

Du har kun en aktiv konto hos oss så lenge du har en ubetalt gjeld. Når du har betalt alle dine kjøp og ikke lenger har aktive fakturaer eller en utestående gjeld, er din Horsemeup -konto lukket.

Hvordan sier jeg opp abonnement på nyhetsbrev og andre markedsføringsutsendelser?

For å si opp abonnement på nyhetsbrev og markedsføringsutsendelser kan du kontakte Horsemeupinfo@horsemeup.se for hjelp eller klikke på linken nederst i e-posten.

Min bedrift bruker Horsemeup tjenester, må vi inngå en databehandleravtale?

Nei, ettersom du og Horsemeup kun behandler personopplysninger til eget formål og ikke på vegne av den andre parten, er det ikke nødvendig med en databehandleravtale. Dette kan kalles en parallell databehandling, og må ikke sammenblandes med en databehandler-underleverandør relasjon.

 

Personvernerklæring

Vi i Horsemeup bryr oss om ditt personvern. Derfor innsamler og behandler vi alltid personopplysninger ansvarlig og med ditt personvern i tankene. Denne personvernerklæringen ("Personvernserklæringen") beskriver hvordan vi samler inn og bruker dine personopplysninger når du bruker Horsemeup tjenester ("Tjenestene") og blir en Horsemeup -bruker. Erklæringen beskriver også dine rettigheter og hvordan du utøver dem. 

Hvilken informasjon samler vi inn?

Informasjon du gir oss. Du kan gi oss informasjon om deg selv når du bruker en av Horsemeup Tjenester, velger å betale med en av Klarnas betalingsmetoder, kontakter oss eller bruker vår kundeportal ("Brukerportalen"). Avhengig av hvilken Tjeneste du bruker, kan denne informasjonen være:

  • Personopplysninger og kontaktinformasjon – navn, fødselsdato, personnummer, stilling, faktura og fraktadresse, e-postadresse, mobilnummer, osv.
  • Betalingsinformasjon – kreditt- og debetkortinformasjon (kortnummer, gyldighetsdato og CVV-kode), fakturainformasjon, bankkontonummer osv.

Du kan når som helst endre din profilinformasjon, for eksempel kontaktinformasjon og andre redigerbare innstillinger. Avhengig av land kan dette gjøres enten i Brukerportalen eller ved å kontakte oss.

Informasjon vi innsamler om deg. Når du bruker en av våre Tjenester kan vi – avhengig av hvilken Tjeneste du bruker - samle inn følgende informasjon:

  • Personopplysninger og kontaktinformasjon – navn, fødselsdato, personnummer, stilling, faktura og fraktadresse, e-postadresse, mobilnummer, osv.
  • Informasjon om varer/tjenester – detaljer om varene du kjøper.
  • Finansiell informasjon – inntekten din, potensielle kredittforpliktelser, betalingsanmerkninger.
  • Historisk informasjon – dine kjøp, betalinger og kreditthistorie.
  • Informasjon om interaksjon mellom deg og Horsemeup – hvordan du bruker Tjenestene, inkludert responstid på sidene, nedlastingsfeil, inngangs- og utgangsmetoder, samt leveringsvarsler når vi kontakter deg.
  • Informasjon om interaksjon mellom deg og butikken – dine tidligere handler med butikken hvor du handler.
  • Enhetsinformasjon – for eksempel IP-adresse, språkinnstillinger, nettleserinnstillinger, tidssoneinstillinger, operativ system og plattform og skjermoppløsning.
  • Geografisk informasjon – din geografiske lokasjon.

 

Hva gjør vi med din informasjon?

Horsemeup behandler personopplysninger for de følgende formålene og basert på de følgende rettslige grunnlagene:

 

Formålet med behandlingen

Rettslig grunnlag for behandlingen

For å levere Horsemeup Brukeropplevelsen

 

For å bekrefte identiteten din og bekrefte dine person- og kontaktopplysninger.

Oppfylle kontraktsmessige forpliktelser

 

Oppfylle kontraktsmessige forpliktelser og  opptre i samsvar med lovgivningen

For å administrere din betalingen og kundeforholdet, herunder å utføre våre forpliktelser som følge av kontrakter inngått mellom deg og oss eller butikken, og for å gi deg informasjon, tilbud og Tjenester forespurt av deg.

Oppfylle kontraktsmessige forpliktelser og ivareta legitimerte interesser

Å sende informasjon til deg i elektronisk format (ikke-markedsføring).

Oppfylle kontraktsmessige forpliktelser, opptre i samsvar med lovgivningen og ivareta legitime interesser

For å vurdere hvilke betalingsalternativer og andre Tjenester som kan tilbys deg, for eksempel ved å gjennomføre interne og eksterne kredittvurderinger.

Oppfylle kontraktsmessige forpliktelser og opptre i samsvar med lovgivningen

For intern feilsøking, dataanalyse, testing, forskning og statistiske formål.

Ivareta legitime interesser

For å sikre at innhold presenteres på den mest effektive måten for deg og din enhet.

Oppfylle kontraktsmessige forpliktelser

For å forhindre misbruk av Klarnas Tjenester som en del av vår innsats for å holde Tjenestene våre trygge og sikre.

Oppfylle kontraktsmessige forpliktelser, opptre i samsvar med lovgivningen og ivareta legitime interesser

Å gjennomføre risikoanalyse, forebygging av svindel og risikostyring.

Opptre i samsvars med lovgivningen og ivareta legitime interesser

For å forbedre Tjenestene våre og for generelle forretningsutviklingsformål, for eksempel å forbedre kredittrisikomodeller for å bl.a. minimere svindel, utvikle nye produkter og funksjoner og utforske nye forretningsmuligheter.

Ivareta legitime interesser

Å overholde gjeldende lover, som for eksempel hvitvasking av penger og bokføringslover og regulatoriske kapitalkrav.

Opptre i samsvar med lovgivningen

 

Spesifikk databehandling i Horsemeup Tjenester.

 

Horsemeup Brukeropplevelsen.

For å kunne levere den gode Horsemeup -brukeropplevelsen er vår databehandling kategorisert i en rekke funksjoner. Du kan lære mer om disse funksjonene i vilkårene for den aktuelle funksjonen.

 

Forhåndsutfylling av din kontaktinformasjon.

Du kan forhåndsutfylle din kontaktinformasjon på to måter – gjennom din interaksjon eller gjennom cookies.

 

Forhåndsutfylling gjennom interaksjon.

Når du bruker Tjenestene kan vi be om dine person- og kontaktopplysninger, for eksempel navn, adresse, telefonnummer, e-post, fødselsdato eller personnummer. Vi vil ha denne informasjonen i våre systemer, og når du kommer tilbake til oss trenger du bare å gi grunnleggende personopplysninger og kontaktdetaljer som telefonnummer, e-post, postnummer eller personnummer (avhengig av land) for at vi skal kunne fylle ut de gjenstående feltene med dine øvrige detaljer.

 

Forhåndsutfylling gjennom cookie

En annen metode for å forhåndsutfylle kontaktinformasjon er ved å gjenkjenne enheten din (datamaskin, nettbrett, mobiltelefon, osv.) gjennom en cookie vi har lagt på enheten. I cookien har vi lagret detaljene dine fra tidligere interaksjoner med Klarna. All denne informasjonen er på enheten din. For mer informasjon om bruken av cookies, cookies

 

Deaktivering av forhåndsutfylling.

Du kan når som helst velge å deaktivere forhåndsutfyllingen ved å fjerne avkryssingsboksen "husk meg" eller kontakte oss på info@horsemeup.se.

 

Tilbud og fordeler.

For å kunne gi deg, hvis du blir en Horsemeup -bruker, tilbud og fordeler som rabatter, spesielle arrangementer, forhåndsadgang til produkter, salgsfremmende tilbud, produkttilbud, prøver og gratisprodukter, vil vi se på dine tidligere handlinger, som antall kjøp, handlebeløp eller bruk av Klarna-Tjenester. Formålet med denne behandlingen er å administrere Horsemeup tilbud og fordelsprogram, og vurdere kjøpene dine slik at vi kan tilby deg relevante tilbud og fordeler. Informasjonen skal danne grunnlag for Horsemeup markeds- og kundeanalyse, forretnings- og metodeutvikling, samt statistikk.

 

I henhold til tilbudene og fordelsprogram kan Horsemeup og Horsemeup samarbeidspartnere, på Horsemeup vegne, bruke denne informasjonen i posttjenester, tekstmeldinger, e-post, sosiale medier og andre digitale kanaler til å kommunisere med deg for å levere tilbud og fordeler. Horsemeup og dets samarbeidspartnere vil ikke bruke direkte markedsføringskanaler for dette formålet (for eksempel e-post eller tekstmeldinger) hvis du har valgt bort direkte markedsføring (eller hvis du ikke har valgt det dersom det er pålagt i ditt markedet).

 

Brukerportalen.

Hvis du bruker Horsemeup nett- og mobilapp vil ytterligere opplysninger bli behandlet for å levere Tjenester som tilbys i Brukerportalen.

  • Personlige artikler og annonser: du vil kunne se personlige artikler og annonser basert på dine tidligere kjøp.
  • Personlig Horsemeup -oversikt: det kan vises en oversikt hvor du kan se status på Klarna-kjøpene dine, og se kjøpshistorikken din, samt få tilgang til refusjoner, og gjøre opp og utvide betalingsbetingelser.
  • Levering og pakkesporing: i Brukerportalen kan du i noen tilfeller spore ruten til pakken din, og Klarna vil da behandle sporingsinformasjonen din.
  • Dine tilknyttede bankkontoer: den personlige økonomistyringstjenesten gir deg fordelen ved å ikke bare få oversikt Horsemeup -transaksjoner, men også til å tilknytte eksterne bankkontoer. Hvis du kobler deg til denne tjenesten, behandler vi informasjon om din eksterne bankkonto, som for eksempel kontonummer, bank, historiske kjøp på kontoen og tilgjengelige midler.
  • Kreditt-tjenester: For noen av dine tidligere kjøp kan vi tilby deg kreditt basert på disse kjøpene, og Klarna vil da se på dine eksterne bankinformasjon.
  • Handling i app: handlinger gjennom Brukerportalen er en måte å bruke Horsemeup betalingsmåte på i nesten enhver butikk. Ved å gjøre dette vil Horsemeup videresende informasjonen du oppgav for å fullføre kjøpet. I noen tilfeller, vil Horsemeup også be deg om å fylle inn din innloggingsinformasjon, informasjon som deretter blir behandlet av Horsemeup for å gjennomføre kjøpet.
  • Kundebehandling: Når du bruker våre kundebehandlingstjenester gjennom Brukerportalen får vi tilgang til informasjonen du oppgir.

 

Kommunisere med deg.

Horsemeup kan også bruke opplysningene dine til å kommunisere relevant informasjon om brukte eller lignende tjenester, og å utføre kundetilfredshetsundersøkelser om våre tjenester (for eksempel etter at du har kontaktet Horsemeup kundeservice) via e-post, sms, telefon eller på annen måte.

 

Profilering og automatisk beslutningstaking.

"Profiling" betyr automatisk behandling av personopplysninger for å vurdere bestemte personlige forhold knyttet til deg, for eksempel for å analysere eller forutsi aspekter av din økonomiske situasjon eller dine preferanser. Vi profilerer opplysningene vi har om deg for å bestemme hvilket markedsføringsinnhold som vil være interessant for deg (og du kan alltid motsette deg slik markedsføring). For å effektivt og ansvarlig håndtere kredittapplikasjoner, profilerer vi også dine opplysninger hvis du søker om kreditt.

 

Hvem deler vi informasjonen med?

Vi tar alle rimelige kontraktsmessige, juridiske, tekniske og organisatoriske tiltak for å sikre at opplysningene dine behandles sikkert og med et adekvat beskyttelse når de overføres til eller deles med utvalgte tredjeparter som beskrevet nedenfor.

 

Leverandører og underleverandører. Horsemeup kan overføre deler av dine personopplysninger til leverandører og underleverandører for utførelsen av våre kontraktsrettslige forpliktelser med deg og de andre formål som er beskrevet i denne Personvernerklæringen. Før vi engasjerer en leverandør eller underleverandør sørger vi for at de oppfyller våre høye personvernstandarder.

 

Horsemeup deler enkelte av opplysningene dine med underleverandører. Dette gjør at Horsemeup kan håndtere og administrere kjøpet og sende deg varene, administrere tvister og til å profilere sine kunder i kategorier som aldersgrupper eller kjønn, men også for å forhindre svindel. Personopplysningene som deles med en leverantöre vil bli underlagt deres retningslinjer og praksis for personvern.

 

Kreditreferansebyråer og lignende tilbydere. Dine personopplysninger kan deles med kredittreferansebyråer, leverandører av identitetsoppslag og svindelforebyggende byråer for å vurdere dine kredittscore ved søknad om en av Klarnas betalingsmetoder, for å bekrefte identitets- og adresseinformasjon og beskytte deg og andre kunder mot svindel. Betalingsadferd kan rapporteres tilbake til kredittreferansebyrået. Avhengig av markedet kan det også gjennomføres et begrenset oppslag før du søker om en av Horsemeup betalingsmetoder for å skreddersy betalingsmåter som tilbys deg. 

Horsemeup-gruppen. Din informasjon kan bli delt med selskapet i Horsemeup-gruppen.

 

Myndigheter. Horsemeup kan utlevere nødvendig informasjon til myndigheter som politi, skattemyndigheter eller andre myndigheter dersom vi er pålagt av lov eller du har samtykket til det. Et eksempel på lovlig utlevering av opplysninger er for å forhindre hvitvasking eller terrorfinansiering.

 

Logistikk- og transportselskaper. Logistikk- og transportselskaper som leverer varene du har bestilt (kun gyldig for brukere av nett- og mobilappene).

 

Salg av deler av virksomheten.

  • Dersom Horsemeup selger eller kjøper noen virksomhet eller eiendeler, kan Horsemeup utlevere dine personopplysninger til den potensielle selgeren eller kjøperen av slik virksomhet eller eiendeler.
  • Dersom Horsemeup eller en vesentlig del av dets eiendeler erverves av en tredjepart kan personopplysninger om Klarnas kunder bli utlevert og overført.

Før salget gjennomføres vil Horsemeup sørge for at det foreligger adekvate fortrolighetsforpliktelser.

 

Hvor lagrer vi personopplysningene?

Vi forsøker alltid å behandle opplysningene dine innenfor EU / EØS. Opplysningene kan imidlertid i enkelte situasjoner overføres til, og behandles i, en destinasjon utenfor EU / EØS av et Horsemeup -konsernselskap eller av en leverandør eller underleverandør. Siden Horsemeup er forpliktet til alltid å beskytte opplysningene vil Klarna ta alle rimelige kontraktsmessige, juridiske, tekniske og organisatoriske tiltak for å sikre at opplysningene dine behandles sikkert og med et adekvat beskyttelsesnivå i forhold til og i tråd med minst nivået på beskyttelse som tilbys innenfor EU / EØS.

 

Hvor lenge behandler vi personopplysningene dine?

Vi behandler opplysningene dine som påkrevd for å oppfylle vår kontraktsmessige forpliktelse overfor deg og som påkrevd i lovbestemte oppbevaringsperioder eller som er nødvendig for å ivareta våre legitime interesser. Hvor vi oppbevarer opplysningene dine for formål utover kontraktsvilkårene våre, for eksempel for å motvirke hvitvasking, for bokføring og etter pålagte kapitaldekningskrav oppbevarer vi kun opplysningene så lenge det er tillatt for å ivareta lovlige interesser og etter det som er nødvendig og / eller som følger av lov det respektive formål.

 

Din rett til tilgang, rettelse, sletting og til å klage

  • Rett til å få tilgang til opplysningene dine. Du forespørre å få en kopi av opplysningene dine hvis du vil vite hvilken informasjon vi har på deg.
  • Rett til å rettelse. Du har rett til å korrigere unøyaktig eller ufullstendig informasjon om deg selv.
  • Rett til å slette. Du har rett til å forespørre om sletting av dine personopplysninger når det ikke lenger er nødvendig for det formål det ble samlet inn. Siden vi er en bank hindrer visse juridiske forpliktelser oss fra umiddelbart å slette deler av opplysningene dine. Disse forpliktelsene er fastlagt i regnskaps- og skattelovgivning, bank- og hvitvaskingslover, samt forbrukerrettighetslover. Imidlertid skal vi blokkere opplysningene vi beholder fra å bli brukt.
  • Rett til å klage. Du har rett til å sende inn en klage til en tilsynsmyndighet.

For noen spesifikke funksjoner har Horsemeup gitt deg mulighet til å melde deg ut. Vi vil alltid respektere ditt individuelle valg.

 

Hva med cookies og lignende sporingsteknologi?

Vi bruker cookies og lignende teknologier for å levere en skreddersydd og gode online-opplevelser. 

Cookies & lignende teknologier

Vi bruker cookies ( informasjonskapsler), web beacons og lignende teknologier (i fellesskap referert til som «cookies») for å forbedre din erfaring med oss. Vi bruker cookies på våre nettsider og i våre tjenester, for eksempel kundeportalen og våre kasse- og betalingsmetodeløsninger. Denne erklæringen om cookies forklarer hvordan vi bruker cookies og valgene dine angående bruken av dem.

Hva er cookies?

Cookies er små tekstfiler bestående av bokstaver og tall. Disse sendes fra Horsemeup’s eller partnernes webservere og lagres på enheten som beskrevet nedenfor. Vi bruker flere typer cookies:

  • Session cookies er midlertidige cookies som utløper når du lukker nettleseren eller appen din
  • Vedvarende cookies er cookies som forblir til du sletter dem eller de utløper
  • Førsteparts-cookies er cookies angitt av nettstedet du besøker
  • Tredjeparts cookies er cookies som er angitt av et tredjeparts nettsted

Web beacons er små gjennomsiktige grafiske bilder som kan være i e-postmeldinger vi sender til deg.

Lignende teknologier er teknologier som lagrer informasjon i nettleseren din eller på enheten din på en måte som ligner på cookies og web beacons.

Hvorfor bruker vi cookies?

Cookies som vi bruker, forbedrer vanligvis våre tjenester til deg. Noen av våre tjenester trenger faktisk cookies for å fungere, andre gjør bare våre tjenester enda mer smidige for deg. Generelt kategoriserer vi våre cookies og deres funksjon som følger:

  • Kjernefunksjonalitet cookies er absolutt nødvendige for å kunne tilby våre grunnleggende tjenester, for eksempel for å bruke betalingsmetoder eller vår kundeportal. Våre tjenester ville ikke fungere uten disse cookies.
  • Optimalisering cookies gir analytisk informasjon på høyt nivå om din bruk av tjenestene våre. De tillater oss å kontinuerlig forbedre våre produkter og er som sådan også nødvendige. Våre produkter vil ikke fungere like smidig uten disse cookies.
  • Preferanse cookies tillater oss å lagre innstillinger, som for eksempel valgfritt språk eller om du vil forhåndsdefinere dataene dine eller ikke. Uten disse typer cookies ville vi ikke kunne tilpasse våre tjenester i henhold til dine preferanser. Disse cookies er nødvendige, og er en viktig del av vår tjeneste med å gjøre din erfaring med oss så smidig som mulig.
  • Sikkerhetsrelaterte cookies holder våre tjenester og dine data trygge, for eksempel ved å hjelpe oss med å oppdage svindel og beskytte dataene dine. Siden dette er et viktig aspekt av våre tjenester, er disse cookies nødvendige.

Markedsføring cookies

Horsemeup bruker informasjonskapsler til markedsføring for å tilpasse og forbedre din opplevelse med Horsemeup på nettsiden vår, i e-postmarkedsføring og i tredjepartsannonser.

  • Markedsføringsstøtte: Informasjonskapsler fra vår plattform for markedsføringsstøtte gjør at vi kan holde kommunikasjonen med deg så relevant som mulig. Basert på personopplysninger oppgitt av brukeren, f.eks. via skjemaene på nettsiden vår, kan Horsemeup sørge for at nettsiden og annonseringskanalene viser mer relevant informasjon.
  • Analyser: Informasjonskapslene samler informasjon om hvordan besøkende bruker nettsiden vår, og gir oss innsikt i generelle brukermønstre, i stedet for å fokusere på individuelle brukere. Disse opplysningene hjelper oss med å forbedre opplevelsen på nettstedet.
  • Annonsering: Nettannonseringskapsler samler informasjon om dine aktiviteter og uttrykte interesser på nettsiden vår, slik at vi dermed kan vise mer relevant og målrettet annonsering i tredjepartskanaler (søkemotorer, sosiale medier og reklamenettverk).

Hvordan kan du kontrollere Horsemeup bruk av cookies?

Din nettleser eller enhet vil vanligvis tilby innstillinger angående bruk og omfang av cookies. Vennligst se nettleserens eller enhetens referansedata for å lære hvordan du justerer innstillingene dine. Du kan for eksempel blokkere alle cookies, kun godta førstepart cookies, eller slette alle cookies når du avslutter nettleseren din.

Vær oppmerksom på at noen av tjenestene som vi tilbyr, ikke fungerer hvis du blokkerer eller sletter cookies.

 

Oppdatering av denne Personvernerklæringen på grunn av forbedring av våre Tjenester

Vi jobber kontinuerlig for å forbedre tilbudene våre slik at du får en enda bedre brukeropplevelse. Dette inkluderer både endringer i eksisterende tjenester og nye tjenester over tid. Som en følge dette er det viktig at du leser denne Personvernserklæringen hver gang du bruker en Horsemeup -Tjeneste, ettersom behandling av personopplysninger kan avvike fra forrige gang.

 

Kontaktdetaljer

Horsemeup AB (publ) er registrert i det svenske selskapsregisteret med registreringsnummer 556876-7604, og med hovedkontor på Reningsversgatan 10, 421 47 Västra Frölunda, Sverige.

Horsemeup har en ansvarlig for databeskyttelse og et team av spesialister på databeskyttelse som arbeider utelukkende med databeskyttelse og personvern. Fordi vi tar databeskyttelse så seriøst har vi også et spesielt team med spesialister på kundeservice for databeskyttelsesaker. Du kan alltid nå oss på info@horsemeup.sre.

Sist oppdatert 25 Mai 2018.